Pot Interieur Axel gaat Olympia sponsoren
19-5-2017  | 
We zijn blij u te kunnen melden dat MHC Olympia een sponsordeal heeft gemaakt met Pot Interieur Axel, naast de combinatie bord/banner zal er nog een uitgebreidere samenwerking ontstaan tussen onze club en Pot, denk daarbij aan actie en thema aankleding van ons clubhuis. Hieronder stellen we Pot even aan u voor,

Met maar liefst 15.000 m² winkelvloeroppervlakte is Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design en kwaliteitsmeubelen. Niet alleen in eigen land, maar zeker ook in België. En daar die liefhebber hoge eisen stelt, is onze winkelpresentatie, de deskundigheid van de medewerkers, de servicegraad, behulpzaamheid en vriendelijkheid in overeenstemming met het hoge niveau van de gepresenteerde collectie. En die collectie is ongekend! 

Na een bescheiden begin is Pot Interieur in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een woninginrichter van formaat, zowel in kwaliteit als in kwantiteit. Pot Interieur inspireert haar bezoekers, prikkelt hun voorstellingsvermogen en laat de bezoekers genieten van de verschillende belevingswerelden die er gepresenteerd worden. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor de grootste Cassina-studio van Europa; nergens worden de producten zo mooi en zo groots gepresenteerd als bij Pot Interieur. In Axel vindt u talrijke studio's van woonmerken als: de Sede, Leolux, Jori, Minotti, Molteni, Interlübke, Rolf Benz, B&B Italia en nog veel meer mooie merken. Uiteraard ook qua slaapcomfort met toppers als Auping, Presotto, M Line en vele anderen. Kortom; een bezoek aan Pot Interieur in Axel is inspirerend en loont, in alle opzichten! 

Tevens hebben we een geheel nieuwe afdeling: woonstoffering! Hiermee kunnen we uw gehele huis inrichten!

terug naar vorige scherm
Agenda
De minuut van
Verjaardagen
Debbie Pauw
Robbie Vermast